Window Repairs bv

  • Geel, België
  • Social Links:

Overzicht

  • Sector(en) Bouw
  • * Vervolledig eerst je profiel als hoofdaannemer en maak dan een advertentie aan via 'advertentie plaatsen' (onderaannemer gezocht). Deze advertentie zal verschijnen in onze feed.

Info

Wat is Window Repairs?

Window Repairs is de specialist in schadeherstel aan de meest uiteenlopende schades aan interieurs en gebouwen. De reparateurs van Window Repairs zijn in staat zowel ter plaatse als in onze werkplaats schades te herstellen. Bij een schade is een telefoontje of een bericht naar het contactcenter van Window Repairs voldoende.

Wij ontwikkelen steeds nieuwe technieken en processen voor herstel. Vervangen is niet steeds nodig, wij kijken eerst of het hersteld kan worden. Indien herstel niet meer mogelijk is, bezorgen wij u een offerte voor vervanging.

 

Wat doet Window Repairs?

Window Repairs kan zowel aluminium, kunststof alsook houten ramen, deuren, kozijnen, etc. herstellen. Deuken, gaten, ontzette ramen en deuren,… vormen voor ons team geen probleem om te herstellen.

Hang- en sluitwerk vervangen of herstellen is één van onze specialiteiten. Wij zijn van alle merken thuis.

Het namaken van rubbers zit ook in ons assortiment.

PVC lassen op locatie behoort ook tot de mogelijkheid.

 

Ons werkgebied

Verzekeraars, experts, winkelketens, aannemers, vereniging mede-eigenaars, particulieren, bedrijven & KMO’s, hotelketens, horeca…