Handleiding voor Onderaannemers

Stap voor stap handleiding om je webprofiel als onderaannemer te publiceren.

01

Registreer

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.10.37

Selecteer 'onderaannemer', vul alle gegevens in en druk op 'registreer'.

02

Bestel een advertentiepakket

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.15.45

Bestel een advertentiepakket om als onderaannemer te adverteren op onderaannemers.be. Klik op bestel en betaal veilig online. Onze medewerkers controleren alle gegevens en binnen de 4u verschijnt jouw webpagina online.

03

Maak je profielpagina aan

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.22.36

Klik op 'Onderaannemer-profiel' en vul alle gegevens zo helder & uitgebreid mogelijk in. Links bovenaan kan je je logo opladen (max 500px). Heb je geen logo, dan zullen wij een basis-logo voor jou aanmaken met jouw firmanaam. Rechts bovenaan heb je de mogelijkheid om zelf een achtergrond-header op te laden.
We bieden je tevens de mogelijkheid om zelf de URL aan te passen van jouw pagina op onderaannemer.be. Let op: doe dit slechts 1 keer want eens Google jouw pagina heeft gecrawld zal dit je ranking negatief beïnvloeden.
Heb je alles ingevuld? Klik dan onderaan op 'Bewaren' en hopla...jouw profiel staat vanaf nu online.

04

Folder opladen

Beschik je over een folder of bedrijfsvoorstelling in PDF? Dan kan je die opladen bij 'Folder opladen'.

05

Favoriete jobs en hoofdaannemers volgen

Je hebt de mogelijkheid om Hoofdaannemers te volgen en favoriete jobaanbiedingen te bewaren. Hiervoor ga je naar het overzicht van de Hoofdaannemers of OG Gezocht en klik je op het <3 of klik je op volgen.

06

Jobalarm aanmaken

Onderaan de lijst van 'Onderaannemers gezocht' kan je een jobalarm aanmaken. Van zodra er nieuwe jobs opgeladen worden die beantwoorden aan jouw criteria, ontvang je een mail. Je kan je jobalarment zelf beheren in je gebruikersdashboard.

07

Veel succes