Handleiding voor Hoofdaannemers

Stap voor stap handleiding om je webprofiel als Hoofdaannemer te publiceren.

01

Registreer

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.42.58

Selecteer 'Hoofdaannemer', vul alle gegevens in en druk op 'registreer'.

02

Bestel advertentiepakket

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.47.05

Bestel een advertentiepakket om als Hoofdaannemer te adverteren op onderaannemers.be. Klik op bestel en betaal meteen veilig online.

03

Maak je profielpagina aan

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.48.39

Klik op 'Hoofdaannemer-profiel' en vul alle gegevens zo helder & uitgebreid mogelijk in. Links bovenaan kan je je logo opladen (max 500px). Heb je geen logo, dan zullen wij een basis-logo voor jou aanmaken met jouw firmanaam. Rechts bovenaan heb je de mogelijkheid om zelf een achtergrond-header op te laden.
We bieden je tevens de mogelijkheid om zelf de URL aan te passen van jouw pagina op onderaannemer.be. Let op: doe dit slechts 1 keer want eens Google jouw pagina heeft gecrawld zal dit je ranking negatief beïnvloeden.
Heb je alles ingevuld? Klik dan onderaan op 'Bewaren' en hopla...jouw profiel staat vanaf nu online.

04

Advertentie plaatsen (Onderaannemer gezocht)

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.49.44

Nu heb je enkel nog maar een pagina als hoofdaannemer. Langs deze weg kunnen onderaannemers jou al contacteren.
Je hebt nu de mogelijkheid om ook een advertentie te publiceren in onze jobfeed 'ONDERAANNEMERS GEZOCHT'. Hier kan je specifieke advertenties publiceren voor specifieke onderaannemers. Ben je bijvoorbeeld een bouwbedrijf dan kan je een advertentie aanmaken "Onderaannemers ruwbouw gezocht" én "Onderaannamers pleisterwerken gezocht.
In elk Hoofdaannemers pakket zitten al 1 of 2 advertenties inbegrepen. Je vult alle velden in en klikt dan onderaan op 'advertentie plaatsen'.

Schermafbeelding 2021-11-07 om 09.55.13

Op de volgende pagina zie je een overzicht van de advertentiepakketten. Bij 'Opgelet' zal je zien dat je al één of 2 credits gratis ter beschikking hebt om advertenties te publiceren. Je vinkt die optie aan en klikt onderaan op 'Pakket bevestigen'. Je advertentie in de categorie 'onderaannemer gezocht' staat nu meteen online.

Alle advertentie in 'onderaannemers gezocht' verschijnen automatisch ook in Google for Jobs met een enorm bereik op de jobmarkt.

Wil je meerdere advertenties aanmaken dan heb je onderaan de optie om extra advertentiepakketten afzonderlijk bij te kopen vanuit je dashboard.

Je kan ook opteren om je advertentie een bijkomende 'Upgrade' te geven. Met dit pakket zal je advertentie 30 dagen bovenaan onze jobfeed staan.

05

Veel succes