Liquidfloors

Liquidfloors

Online sinds 10 maanden
Zwevegem

Liquidfloors (www.liquidfloors.eu) is een jong Belgisch en ambitieus familiaal bedrijf, gespecialiseerd in gietvloeren, dat werd opgericht in 2009 met hoofdzetel te Zwevegem (Kortrijk). Met een uitgekiende productinnovatie en drastisch verfijnde applicatietechnieken zijn deze kunstharsvloeren ontwikkeld voor hoogwaardige interieurtoepassingen: van naadloze vloeren tot volledig naadloze badkamers en zelfs trappen: onze gietvloeren zijn uniek en overal toepasbaar.

Gezien het segment waarin wij ons bevinden, streeft ons team, dat bestaat uit meer dan 50 gedreven werknemers, elke dag opnieuw naar perfectie. We zijn dan ook trots op de talrijke projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland.

In juli 2021 werd Odilon Creations (https://www.instagram.com/odilon_creations/) overgenomen. Odilon maakt decoratieve minerale stuctoepassingen voor wanden en vloeren en bereikt daarmee een exclusief segment van de hedendaagse (interieur)architectuur en ligt aldus perfect in het verlengde van de activiteiten van Liquidfloors.

https://www.liquidfloors.be/
© Onderaannemers.be